Πληροφορίες


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ

Γλυκιά Ισορροπία

Ο νεοσύστατος σύλλογος με άτομα διαβήτη Γλυκιά Ισορροπία , ιδρύθηκε με σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών γύρω από την ασθένεια του διαβήτη (πρόληψη, συμπτώματα, έγκαιρη διάγνωση πορεία, εξέλιξη και αντιμετώπιση).

Την υποστήριξη της επιστήμης για την έρευνα ,πρόληψη και θεραπεία της νόσου του διαβήτη σε συνεργασία πάντα με το ιατρικό, νοσηλευτικό, φαρμακευτικό προσωπικό για την βελτίωση των συνθηκών διάγνωσης, παρακολούθησης, ρύθμισης και θεραπείας προς αποφυγή των επιπλοκών στα άτομα με διαβήτη.

Την καλλιέργεια σχέσεων του συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς συλλόγους και την συνεργασία μεταξύ τους στον κοινό αγώνα.

Την δημιουργία ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης τόσο των ατόμων με διαβήτη όσο και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών σχετικά με τα δικαιώματα που έχουν τα άτομα διαβήτη(επαγγελματικά , μοριοδότηση, στρατό κ.λ.π.

Η επίτευξη του σκοπού του συλλόγου γίνεται με κάθε πρόσφορο νόμιμο μέσο ,ιδίως με ημερίδες, διαλέξεις, δημοσιεύσεις, κυκλοφορία ενημερωτικών δελτίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, εορταστικών εκδηλώσεων, συνεργασίες με ευρύτερες ενώσεις, τοπικές ή κρατικές αρχές για την προώθηση των συμφερόντων των μελών κ.λ.π.

Το Ιστιοσελίδα μας

Η Ιστιοσελίδα του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας κατασκευάστηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των φιλών / μέλων του για τα ζητήματα του διαβήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή μέλους

Εγγραφειτε ως μέλος η φίλος του συλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας και αποκτήστε την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελήξεις στο χώρο του διαβήτη. Για να γίνετε φίλος ή μέλος του συλόγου δεν χρειαζεστε να είστε απαραίτητα διαβητικος.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο / FAX:
  (23320) 24947
 • Email:
  info@glikiaisorropia.gr
 • Διεύθυνση:
  ΚΑΠΗ Νάουσας, Σωφρονιου 25,
  ΤΚ. 59200, Ναούσα, Ημαθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ