Νεά

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Ημερομηνία: 01/10/2023

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική, ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου Γλυκιά Ισορροπία Νομού Ημαθίας, το πρωί της Κυριακής στον Πολυχώρο διαλέξεων ΒΕΤΛΑΝΣ στη Νάουσας.

 Ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ,  πραγματοποίησε την ημερίδα στην προσπάθειά του να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει  σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες  γιατρούς τους   διαβητικούς του Ν. Ημαθίας ,

Πριν την ημερίδα έγιναν μετρήσεις ενώ στην αρχή χαιρετισμό απηύθυνε η Ιωάννου Μαγδαληνή Πρόεδρος  του Συλλόγου, ενώ συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Λάζαρος Χατζηιωαννίδης, Διαβητολόγος-Παθολόγος- ο οποίος ανέπτυξε και το θέμα  «Νεότερα δεδομένα-Κατευθυντήριες οδηγίες στην θεραπεία και αντιμετώπιση του Διαβήτη».

Η Κατερίνα Τούμπη Κατερίνα – Ποδολόγος (Μέλος του συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων Ελλάδας) Αισθητικός – Κοσμετολόγος – Απόφοιτος Φυσικοθεραπείας BSchonstoManchesterMetropolitanUniversity– MScστη Νευρομυοσκελετική Αποκατάσταση (OxfordBrookesUniversity), ανέλυσε το θέμα «Αντιμετώπιση του Διαβητικού ποδιού-Ποδολογική προσέγγιση» και τέλος η Ιωάννου Ιωάννα – Απόφοιτος ΤΕΦΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ – Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Ανθρώπινη Απόδοση Κατεύθυνση Πρόληψη και Αποκατάσταση, μίλησε με «Η επίδραση της άσκησης σε ηλικιωμένους και σε γυναίκες με Σακχαρώδη  Διαβήτη τύπου ΙΙ»

Στο τέλος την ημερίδα  επισκέφθηκε και ο περιφερειάρχης κ Τζιτζικωστας που μίλησε με τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας διαβήτη ΕΛΟΔΙ κ Συκιωτη Δημήτρη και έγινε αναφορά για τα διαβητολογικα ιατρεία τα οποία δεν λειτουργούν στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας ,  ο  αντιπεριφερειάρχης κ Καλαϊτζίδης και  ο αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Τζουβάρας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Ημερομηνία: 10/01/2023

Χωρίς Φωτογραφία

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΒΗΤΗ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ “ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ”  θα πραγματοποιήσει την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Πολυχώρου ΒΕΤΛΑΝΣ  Νάουσας.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!!

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

η πρόεδρος

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ


Τράπεζα αίματος Συλλόγου διαβητικών Γλυκιά Ισορροπία Ν. Ημαθίας

Ημερομηνία: 08/10/2022

Χωρίς Φωτογραφία


ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Ημερομηνία: 04/10/2022

ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Στις 10 Απριλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ. συγκλήθηκε νόμιμα η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου Γλυκιάς Ισορροπίας Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ στο γραφείο του συλλόγου, στον Πολυχώρο ΒΕΤΛΑΝΣ επί της οδού Αδελφοί  Λαναρά & Πεχλιβάνου 1.Σκοπός η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και διμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής, με πλειοψηφία τα 2/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον Αποχαιρετιστήριο λόγο προς τιμήν του αδικοχαμένου και αείμνηστου του προέδρου μας κ. Ιωαννίδη Κωνσταντίνο, από  κ. Ιωάννου Μαγδαληνή.

Στη συνέχεια έγινε η αναφορά στις δράσεις και εκδηλώσεις της τριετίας που πέρασε 2019-2022,από τον κ. Ταχυδρομίδη Ελευθέριο.

Τέλος έγινε η ανακοίνωση υποψηφιοτήτων από την πρόεδρο Γεν. Συνέλευσης κ. Αδαμίδη Όλγα για το Δ.Σ.,ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ καθώς και ενημέρωση εκλογών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη ΕΛ.Ο.ΔΙ την ίδια μέρα στις 10/04/22 από 5 εκπροσώπους του συλλόγου μας με ηλεκτρονική ψήφο.

Στις 13 Απριλίου ημέρα  Τετάρτη και ώρα 11.00 πμ. συνήλθαν οι 7 υποψήφιοι, έγινε η κατανομή των αξιωμάτων και η σύσταση του νέου Δ.Σ. ως εξής:

Ιωάννου Μαγδαληνή                                     Πρόεδρος

Αδαμίδης Παναγιώτης                                   Αντιπρόεδρος

Σαμαρά Δήμητρα                                          Γεν. γραμματέας

Ταχυδρομίδης Ελευθέριος                             Ταμίας

Μουτσικάπα Μαρία                                       Δημοσίων σχέσεων

Διαμάντης Γιώργος                                        Μέλος

Καρανάτσιου Κατερίνα                                  Μέλος

Επίσης ο κ. Ταχυδρομίδης Ελευθέριος εκλέχθηκε ως μέλος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη ΕΛ.Ο.ΔΙ εκπροσωπώντας τον σύλλογο μας.


ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ "ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΠΙΑ"

Ημερομηνία: 09/09/2022

Ο Σύλλογος διαβητητικών Ν.Ημαθίας  εύχεται ολόθερμα καλή σχολική χρονά με υπομονή επιμονή και δύναμη τόσο σε όλους τους μαθητές όσο και στους καθηγητές και στους γονείς τους.Ευχές να μην σταματούν να χαράζουν μικρούς αλλά και μεγάλους στόχους στη ζωή τους με συγκρότηση και συγκέντρωση.


Σελίδα 1 από 7

Το Ιστιοσελίδα μας

Η Ιστιοσελίδα του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας κατασκευάστηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των φιλών / μέλων του για τα ζητήματα του διαβήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή μέλους

Εγγραφειτε ως μέλος η φίλος του συλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας και αποκτήστε την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελήξεις στο χώρο του διαβήτη. Για να γίνετε φίλος ή μέλος του συλόγου δεν χρειαζεστε να είστε απαραίτητα διαβητικος.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο / FAX:
  (23320) 24947
 • Email:
  info@glikiaisorropia.gr
 • Διεύθυνση:
  ΚΑΠΗ Νάουσας, Σωφρονιου 25,
  ΤΚ. 59200, Ναούσα, Ημαθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ