ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

Ο Σύλλογος διαβητικών Ν.Ημαθίας "ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ" σας προτείνει να απαντήσετε  σε σχετικο ερωτηματολόγιο.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, εμπιστευτικό και θα χρησιμοποιηθεί για ερευνητικούς σκοπούς στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας με θέμα: ‘’Διερεύνηση γνώσεων γονέων σχετικά με την διαχείριση παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου I’’ του μεταπτυχιακού "ΠΜΣ Φροντίδα στον Σακχαρώδη Διαβήτη" στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας.

Παρακαλώ επιλέξτε μόνο μία απάντηση που θεωρείτε ως σωστή, στις κάτωθι ερωτήσεις. Είναι σημαντικό να μην παραληφθεί καμία ερώτηση.
Ευχαριστώ για τον χρόνο και τη συμμετοχή σας.

Ονομάζομαι Καλουδέλη Σεβαστή, εργάζομαι ως Σχολική Νοσηλεύτρια και φοιτώ στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, στο Μεταπτυχιακό  ''Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη'' και εκπονώ Διπλωματική εργασία με θέμα  «Διερεύνηση γνώσεων γονέων σχετικά με την διαχείριση παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1».
Σας παραθέτω  το σχετικό σύνδεσμο του ερωτηματολογίου, το οποίο αποτελεί μετάφραση της ανανεωμένης έκδοσης του αναγνωρισμένου διεθνώς ερωτηματολογίου (DKT2) του καθηγητή James T. Fitzgerald, Ph.D. ( Emeritus Professor, Department of Learning Health Sciences, University of Michigan) από τον οποίο έχω λάβει έγγραφη άδεια χρήσης (επισυνάπτεται).

Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και περεταίρω συνεννόηση.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9tmWQAuryVjoJ9ey6fM015jIAKsNYYpMG9RBMSiZERDYuTg/viewform?usp=sf_link

Με εκτίμηση,

Καλουδέλη Σεβαστή.

(τηλ.6982181569)

 

 


Κατηγορία: Νέα

Ημερομηνία: 01/06/2022

Αθρογραφός: admin

Πηγή: www.glykiaisorropia

Το Ιστιοσελίδα μας

Η Ιστιοσελίδα του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας κατασκευάστηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των φιλών / μέλων του για τα ζητήματα του διαβήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή μέλους

Εγγραφειτε ως μέλος η φίλος του συλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας και αποκτήστε την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελήξεις στο χώρο του διαβήτη. Για να γίνετε φίλος ή μέλος του συλόγου δεν χρειαζεστε να είστε απαραίτητα διαβητικος.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο / FAX:
  (23320) 24947
 • Email:
  info@glikiaisorropia.gr
 • Διεύθυνση:
  ΚΑΠΗ Νάουσας, Σωφρονιου 25,
  ΤΚ. 59200, Ναούσα, Ημαθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ