ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ Τούμπη Κατερίνα.Ποδίατρος- Ποδολόγος, Αισθητικός - Κοσμετολόγος και απόφοιτος Φυσικοθεραπείας απ' το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας.


 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ
Ο Σύλλογος διαβητικών Ν.Ημαθίας "ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ" σας προτείνει να απαντήσετε στο σχετικό ερωτηματολόγιο πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο,γιατί η γνώση και η έρευνα είναι το παν την κατάλληλη αντιμετώπιση των επιπλοκών του διαβητη.
Ενημερωτικό σημείωμα για τους συμμετέχοντες.
Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Τούμπη Κατερίνα.
Είμαι Ποδίατρος- Ποδολόγος, Αισθητικός - Κοσμετολόγος και απόφοιτος Φυσικοθεραπείας απ' το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας.
Καλείστε να συμμετάσχετε σε έρευνα η οποία διεξάγεται από εμένα την ίδια στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου στη Νευρομυοσκελετική Αποκατάσταση υπό την επίβλεψη του καθηγητή Μπουχουρά Γιώργου με θέμα: Η συμβολή της επαρκούς ενημέρωσης σε διαγνωσμένους ασθενείς με διαβήτη σε ότι αφορά τις επιπλοκές και την αποφυγή των κινδύνων στο διαβητικό πόδι. Μελέτη περίπτωσης των ασθενών που διαμένουν στην Ελλάδα. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, εμπιστευτικό και θα χρησιμοποιηθεί για ερευνητικούς σκοπούς στo πλαίσιo μεταπτυχιακής εργασίας του Τμήματος ΥΓΕΙΑΣ του Πανεπιστημίου OXFORD BROOKES UNIVERSITY. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τη συμμετοχή σας.


Κατηγορία: Νέα

Ημερομηνία: 06/01/2022

Αθρογραφός: admin

Πηγή: www.glykiaisorropia

Το Ιστιοσελίδα μας

Η Ιστιοσελίδα του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας κατασκευάστηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των φιλών / μέλων του για τα ζητήματα του διαβήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή μέλους

Εγγραφειτε ως μέλος η φίλος του συλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας και αποκτήστε την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελήξεις στο χώρο του διαβήτη. Για να γίνετε φίλος ή μέλος του συλόγου δεν χρειαζεστε να είστε απαραίτητα διαβητικος.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο / FAX:
  (23320) 24947
 • Email:
  info@glikiaisorropia.gr
 • Διεύθυνση:
  ΚΑΠΗ Νάουσας, Σωφρονιου 25,
  ΤΚ. 59200, Ναούσα, Ημαθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ