Παγκόσμια ημέρα διαβήτη 2017


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία» διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα τον Διαβήτη το πρωί της 12ης Νοεμβρίου 2017 

Στόχος της η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για την πάθηση καθώς επίσης και την πρόληψη.

Για την ημερίδα μίλησε αρχικά η κ. Μάγδα Ιωάννου και ακολούθησαν χαιρετισμοί.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Γλυκιά Ισορροπία» κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και ακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Γιώργος Σοφιανίδης και ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Χρήστος Κούτρας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο κ. Λάζαρος Χατζηιωαννίδης, Διαβητολόγος, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στο περιεχόμενο των ομιλιών που ακολούθησαν.

 

Ακολούθησαν ομιλίες από τους γιατρούς:
 

Αθηνά Καπράρα, Ενδοκρινολόγος, η οποία ανέλυσε το θέμα του «Διαβητικού ποδιού» - Κλινική εξέταση – Πρόληψη – Θεραπεία – Νέες Θεραπείες.

Ιωάννης Μαυροκεφαλίδης, Ενδοκρινολόγος, ανέπτυξε το θέμα της θεραπείας του διαβήτη, μίλησε για τις νεότερες θεραπείες και έκανε αναφορά στις μελλοντικές θεραπείες.

Αγγελική Αποστόλου, Διατροφολόγος, η οποία μίλησε για τη διατροφή στον Διαβήτη, την Αντιμετώπιση του Διαβήτη, τους στόχους της διατροφικής θεραπείας, τα συνηθέστερα προβλήματα και την μεσογειακή διατροφή.

 

12-11-2017 Βέροια - Ημερίδα για τον σακχαροδιαβήτη


Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Ημερομηνία: 30/03/2018

Αθρογραφός: admin

Πηγή: verianet.gr

Το Ιστιοσελίδα μας

Η Ιστιοσελίδα του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας κατασκευάστηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των φιλών / μέλων του για τα ζητήματα του διαβήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή μέλους

Εγγραφειτε ως μέλος η φίλος του συλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας και αποκτήστε την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελήξεις στο χώρο του διαβήτη. Για να γίνετε φίλος ή μέλος του συλόγου δεν χρειαζεστε να είστε απαραίτητα διαβητικος.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο / FAX:
  (23320) 24947
 • Email:
  info@glikiaisorropia.gr
 • Διεύθυνση:
  ΚΑΠΗ Νάουσας, Σωφρονιου 25,
  ΤΚ. 59200, Ναούσα, Ημαθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ