ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική, ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου Γλυκιά Ισορροπία Νομού Ημαθίας, το πρωί της Κυριακής στον Πολυχώρο διαλέξεων ΒΕΤΛΑΝΣ στη Νάουσας.

 Ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ,  πραγματοποίησε την ημερίδα στην προσπάθειά του να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει  σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες  γιατρούς τους   διαβητικούς του Ν. Ημαθίας ,

Πριν την ημερίδα έγιναν μετρήσεις ενώ στην αρχή χαιρετισμό απηύθυνε η Ιωάννου Μαγδαληνή Πρόεδρος  του Συλλόγου, ενώ συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Λάζαρος Χατζηιωαννίδης, Διαβητολόγος-Παθολόγος- ο οποίος ανέπτυξε και το θέμα  «Νεότερα δεδομένα-Κατευθυντήριες οδηγίες στην θεραπεία και αντιμετώπιση του Διαβήτη».

Η Κατερίνα Τούμπη Κατερίνα – Ποδολόγος (Μέλος του συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων Ελλάδας) Αισθητικός – Κοσμετολόγος – Απόφοιτος Φυσικοθεραπείας BSchonstoManchesterMetropolitanUniversity– MScστη Νευρομυοσκελετική Αποκατάσταση (OxfordBrookesUniversity), ανέλυσε το θέμα «Αντιμετώπιση του Διαβητικού ποδιού-Ποδολογική προσέγγιση» και τέλος η Ιωάννου Ιωάννα – Απόφοιτος ΤΕΦΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ – Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Ανθρώπινη Απόδοση Κατεύθυνση Πρόληψη και Αποκατάσταση, μίλησε με «Η επίδραση της άσκησης σε ηλικιωμένους και σε γυναίκες με Σακχαρώδη  Διαβήτη τύπου ΙΙ»

Στο τέλος την ημερίδα  επισκέφθηκε και ο περιφερειάρχης κ Τζιτζικωστας που μίλησε με τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας διαβήτη ΕΛΟΔΙ κ Συκιωτη Δημήτρη και έγινε αναφορά για τα διαβητολογικα ιατρεία τα οποία δεν λειτουργούν στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας ,  ο  αντιπεριφερειάρχης κ Καλαϊτζίδης και  ο αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Τζουβάρας.


Το Ιστιοσελίδα μας

Η Ιστιοσελίδα του συλλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας κατασκευάστηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των φιλών / μέλων του για τα ζητήματα του διαβήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή μέλους

Εγγραφειτε ως μέλος η φίλος του συλόγου διαβητικών Ν. Ημαθίας και αποκτήστε την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελήξεις στο χώρο του διαβήτη. Για να γίνετε φίλος ή μέλος του συλόγου δεν χρειαζεστε να είστε απαραίτητα διαβητικος.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο / FAX:
  (23320) 24947
 • Email:
  info@glikiaisorropia.gr
 • Διεύθυνση:
  ΚΑΠΗ Νάουσας, Σωφρονιου 25,
  ΤΚ. 59200, Ναούσα, Ημαθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ